Laadukkaat kuljetuspalvelut Konnevedellä ja muualla Keski-Suomessa

 

Yhteystietoihin

Kuljetusliike Varis Oy tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset kuljetuspalvelut sekä yksityisille että yrityksille. Palvelemme Konnevedellä ja muualla Keski-Suomen alueella sekä tarvittaessa myös Savon puolella. 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

 

Lue myös maanrakennustöistä ja kaivinkonepalveluistamme tästä.

Soran, murskeen ja mullan toimitukset

Tarvitsetko korkealaatuista soraa, mursketta tai multaa Keski-Suomen alueelle? Hoidamme maa-ainestoimitukset kätevästi tarvitsemaasi kohteeseen. Meiltä voit tilata pienen tai isommankin erän kilpailukykyiseen hintaan. 

Lavetti- ja autokuljetukset ammattitaidolla

Lavetti- ja autokuljetukset kuuluvat erikoisosaamisalueeseemme. Valitsemme käytettävän kaluston aina kuljetustarpeidesi mukaan. Lavettikuljetusta tarvitaan, kun haluat kuljettaa turvallisesti esimerkiksi maatalouskoneen tai vaikka osan talosta. Kysy meiltä lisätietoja lavetti- ja muista kuljetuspalveluistamme!

Rakennusten pohjatyöt oikeaoppisesti

Teemme rakennusten pohjatyöt pitkää työkokemustamme ja ajanmukaista kalustoamme käyttäen. Pohjatyöt kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Jos pohjatöitä ei tehdä tarkasti ja oikeaoppisesti, voi helposti syntyä vaikeasti korjattavia vahinkoja. 

Pyydä tarjous

Teiden kunnostus täsmällisesti

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu teiden kunnostus, mistä meillä on runsaasti kokemusta ja koulutuksen tuomaa ammattitaitoa. Kun tiet kunnostetaan asiantuntevasti ja täsmällisesti, sujuu liikennöinti turvallisesti kaikkina vuodenaikoina. 

Kysy lisää

Maan tiivistystyöt asiantuntevasti

Maan tiivistystyöt ovat tärkeitä maanrakennustöitä, kun aletaan rakentaa uutta omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa. Tiivistämme kivi- ja maa-ainekset asiantuntevasti niiden ominaispiirteet huomioiden. Tarvittavaan kivi- ja maa-aineksen määrään vaikuttaa tontin maaperä, jonka ominaisuuksista saadaan tietoa maaperätutkimuksessa. Ota yhteyttä, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen maan tiivistystöistä!

Ojien kaivuu ja viemäröinnit nopealla aikataululla

Tarvitsetko ammattitaitoista tekijää ojien kaivuuseen tai viemäröinteihin Keski-Suomen alueella? Ota yhteyttä Kuljetusliike Varikseen. Toteutamme myös kiireellisiä toimeksiantoja mahdollisuuksiemme mukaan. Työskentelemme osaavasti ja tehokkaasti kohteessa kuin kohteessa. 

Kysy lisää

Pihojen parannus- ja viimeistelytyöt kaikissa kohteissa

Teemme pihojen parannus- ja viimeistelytyöt Konnevedellä ja muualla Keski-Suomen alueella. Kattava kalustomme mahdollistaa työskentelyn myös ahtaissa ja vaikeakulkuisissa kohteissa. Panostamme aina korkealaatuiseen työnjälkeen. Voit siis olla varma, että töidemme jälkeen pihasi on näyttävässä ja siistissä kunnossa. 

Yhteystietoihin